Skip to content

PASSAGERARFLYG OCH UPPLEVELSER

Upplevelser och nöjen

Bekvämt och säkert

Uppskattad present

Helikopter är ett smidigt och effektivt sätt att resa på. Lägg där till den fantastiska upplevelse som inte går att jämföra med något annat transportmedel. Res snabbt, säkert och bekvämt medan du upplever Sverige och dess varierande natur från ovan! 

STORM Heliworks AB flyger med moderna, effektiva helikoptrar lämpliga för varje ändamål du kan tänkas ha. Med vår personals långa och breda erfarenhet kan vi garantera att du kommer bli nöjd.

Sightseeing och rundflyg
Taxi och transfer
Firanden, svensexor och möhippor
Storstilad entré
Lunch eller picknick
Fallskrämshopp
VIP-Service
Företagsevent
Föregående bild
Nästa bild

Transport eller upplevelse?

STORM Heliworks AB hjälper er att skräddarsy ett paket enligt era önskemål och budget. Vi har flera helikoptrar i olika storlekar vilket ger oss möjlighet att anpassa oss på bästa sätt inför varje uppdrag. Vi kan erbjuda flygningar även för större sällskap genom att samtidigt flyga med flera helikoptrar.

Kommentarer från kunder

"Det var en fantastisk upplevelse att få se sitt hus från ovan"

Var i landet vill du flyga?

Med helikoptrar stationerade i Östersund, Göteborg och Skåne, samt vissa delar av året även i Åre och Funäsdalen, täcker vi in en stor del av Skandinavien och når snabbt större delen av Sverige. 

Välj den bas som finns närmast där du vill flyga. Är du osäker vilken, går det bra att kontakta vilken som helst så hjälper vi dig vidare.