Skip to content

LEDIGA TJÄNSTER

Nedan hittar du de tjänster som vi för tillfället söker personal till;

Nominated Person Continuing Airworthiness (NPCA)

Arbetsgivare: STORM Heliworks AB
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid (100%)
Arbetstid och lön: Dagtid. Fast lön

Tjänstebeskrivning:
Känner du dig redo för nya utmaningar och har ett intresse för flygunderhåll och luftvärdighet, då kan vi ha tjänsten för dig!

STORM Heliworks AB söker nu en Nominated Person Continuing Airworthiness (NPCA) till vår helikopterverksamhet baserad på Frösön och Säve.

Vi bedriver CAT- och SPO enligt VFR-dager med enmotoriga helikoptrar av typen;

  • Robinson R44
  • Airbus EC120b
  • Airbus AS350 B3e

I rollen som NPCA kommer du att ansvara för att underhåll utförs i rätt tid och enligt gällande krav. Du kommer att ha ett nära samarbete med den operativa ledningen och våra kontrakterade verkstäder (Part-145 AMO) för att koordinera och säkerställa luftvärdigheten på helikopterflottan. Du kommer att verka som ett bollplank för våra piloter när det kommer till frågor av teknisk karaktär. I det dagliga arbetet ingår att uppdatera TELS, planera underhåll, skicka MO, få tillbaka MO, uppdatera TELS efter utfört underhåll, skriva loggkort, uppdatera historical records med utfört underhåll, SB, AD etc. Som ARS kommer du att genomföra luftvärdighetsgranskning för att utfärda ARC.

Utgångspunkten är att baseringen kommer vara i Östersund på Åre/Östersunds Airport. För rätt kandidat kan vi vara flexibla gällande din stationeringsort och öppna för distansarbete. Oberoende av stationeringsort kommer du att tillhöra huvudkontoret i Östersund och du kommer behöva finnas på plats vid behov. Resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som vill vara en del av vårt Management team. Du är en noggrann, ansvarstagande person som gillar ömsesidigt förtroende och en stor del frihet under ansvar. Du har goda kunskaper i TELS, Officepaketet och hanterar både engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Utöver formella kraven enligt AMC1 CAMO.A.305(c), kommer ditt engagemang och dina egenskaper att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Om STORM HELIWORKS AB:
Vi ser oss själva som ett kompetensföretag som livnär sig på att leverera helhetslösningar med helikopter som plattform. Med helikoptrar stationerade i Östersund, Göteborg och Skåne, samt vissa delar av året även i Åre och Funäsdalen, täcker vi in en stor del av Skandinavien. Vår personal har lång erfarenhet och vi använder oss av den modernaste och miljövänligaste utrustningen när vi utför allt ifrån sightseeingturer i Göteborgs skärgård till kvistavverkning av kraftledningsgator i fjällen.

Ansökan:
Vi arbetar med löpande urval och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig! Tel: 063-51 09 09 E-post: info@stormheli.se

Sänd in ditt CV och personliga brev till; info@stormheli.se
Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Välkommen med din ansökan!