Upplev

STORM Heliworks EC120

Östersund

Transfer och sightseeing
Under hela året erbjuder vi persontransport till och från Östersund.
Ta er enkelt ut i vildmarken eller till en stuga med hjälp av helikopter. Eller varför inte flyga på en sightseeingtur? Se staden, ditt hem och omgivningarna från ovan.

Priser och avstånd

För bokning:
Tel: 063 – 51 09 09
info@stormheli.se

Funäsdalens Fjällvärld

Vintertid
Under vintern genomför vi heliski tillsammans med lokalt förankrade guide och aktivitetsbolag i Funäsdalen och Ramundberget. Kontakta nedanstående bolag för närmare information om rådande förhållanden och bokning.

Sommartid
Från det natursköna Funäsdalen, med sina kringliggande dalgångar mot Tänndalen och Ramundberget, utgår vi med flygningar onsdagar och lördagar under sommarmånaderna. Vi flyger er gärna in i fjället där alternativen är många, tur och retur eller vandring tillbaka.

Priser och avstånd

För bokning:
Tel: 063 – 51 09 09
info@stormheli.se

Åres Fjällvärld

Vintertid
Under vintern genomför vi heliski tillsammans med lokalt förankrad guide och aktivitetsbolag i området runt Åre.

För bokning, kontakta:

Åre Guiderna
Tel: 063 – 50 700
areguiderna.se

Åre Skiduthyrning
Tel: 063 – 53 400
areskiduthyrning.se

Sommartid
Sommartid utför vi olika uppdrag i området kring Åre.
Exempel på uppdrag är persontransporter, konstruktion och lyftjobb.

För bokning:
Tel: 063 – 51 09 09
info@stormheli.se

Göteborgs Skärgård

Från vår bas i Göteborg erbjuder vi lyftarbeten, transport och taxiflygningar, längs hela västkusten och inåt landet.

Du kan välja mellan fasta turer och specialanpassade flygningar utifrån dina specifika önskemål.

Fasta Turer
Lilla Göteborgsturen:
Här tar vi er med på en 20 min lång flygning över Göteborg med omnejd där ni får möjlighet att se både fastlandet och skärgården med dess många fina öar.

Pris: 5.000 kr för upp till 4 passagerare.

Stora Göteborgsturen:
Här tar vi er med på en 60 min lång flygning. Vi utgår från Göteborg men färdas under denna tur över en stor del av västkustens skärgård och många av dess fina öar.

Pris: 10.000 kr för upp till 4 passagerare.

Klicka här för att besöka hemsidan för vår bas i Göteborg

För mer information och bokning i Göteborg, kontakta oss på:
Tel: 031 – 92 60 00
goteborg@stormheli.se

Heliski

Tillsammans med lokalt förankrade guide och aktivitetsbolag genomför vi varje år heliski i både Jämtlands och Härjedalens fjällvärld. Våra piloter har lång erfarenhet av helisking och dessutom ett brinnande intresse för skidåkning.

Mellan mars och maj befinner vi oss med två av våra helikoptrar i Riksgränsen och samarbetar med Mountain Guide Travel. Bokning sker via våra samarbetspartners, klicka på respektive bolags logotyp för ytterligare information och kontaktuppgifter.

ramundberget1-360x173 sportmaffian-360x90 logga ÅG  arelogo

Jakt

Med rymliga helikoptrar transporterar vi er och er packning snabbt och smidigt ut i den Jämtländska och Härjedalska fjällvärlden. Våra piloter har flugit i dessa områden under många år och har god lokalkännedom och stor fjällvana. Vi får lyfta och landa i stort sett vart som helst. Med undantag för några fjällområden är markägarens tillstånd oftast det enda som krävs. Med andra ord bestämmer du helt själv vart du vill att vi din färd ska börja, vi hämtar dig och tar dig med på en oförglömlig resa. Vi hjälper även till med återtransport vid fällning av större djur.

Våra partners Anariset AB och Joy Event erbjuder skräddarsydda lösningar för både företag och privatpersoner.

anariset joyevent_mini

Fiske

Med rymliga helikoptrar transporterar vi er och er packning snabbt och smidigt ut till de fina och avlägsna fiskevattnen i den Jämtländska och Härjedalska fjällvärlden. Våra piloter har flugit i dessa områden under många år och har god lokalkännedom och stor fjällvana.
Vi får landa i stort sett vart som helst. Med undantag för några fjällområden är markägarens tillstånd oftast det enda som krävs. Med andra ord bestämmer du helt själv vart du vill att din färd ska börja. Vi hämtar dig och tar dig med på en oförglömlig resa.

Tillsammans med vår partner Anariset AB kan vi också erbjuda helhetslösningar för både företag och privatpersoner.

anariset