Skip to content

ERBJUDANDEN OCH UPPLEVELSEPAKET

FUNÄSDALEN

Ta en titt nedan på våra färdiga upplevelsepaket, kanske hittar ni något ni gillar eller får inspiration till egna idéer.
Priserna avser endast flygning. Eventuella övriga kostnader tillkommer.

Önskas platser för fler personer eller andra möjligheter, tveka inte att kontakta oss!
Vi kan med våra samarbetspartners erbjuda helhetspaket.

SIGHTSEEING I FUNÄSDALEN

Flygturen bjuder på fina vyer över fjäll och vidder. Se området och fjällen i sin fantastiska sommarskrud med oförglömlig utsikt från helikoptern!

I denna flygtur bokas man tillsammans med andra passagerare. Tillgänglighet och antal platser beror på helikopter, normalt sett minst 4 platser per tur. Flygrutten är förutbestämd och går ej att ändra. Barn är välkomna att flyga, vi har ingen nedre åldersgräns, men för barn under 12 år krävs sällskap.

Flygtid ca 20 minuter.

Flygturen utgår från Ljusnedal.

Kostnad 1400 kr per person.

Bokning sker online via vår bokningstjänst som nås via knappen nedan. Turerna kan bokas med eller utan värdebevis från upplevelsebolag.

Tillgängliga datum finns på bokningstjänsten och nya tillfällen dyker upp med ungefär en månads framförhållning. Tider erbjuds främst på helger, men under sommarmånaderna kan även vissa vardagar erbjudas. Dessa flygturer erbjuds normalt från maj till september.

FUNÄSDALENS FJÄLLVÄRLD

Upplev och beskåda den magnifika fjällvärlden från en säker och trygg plats i luften. Se fjällens vackra bergstoppar och dalar. Flygturer erbjuds året runt, och oavsett årstid är det lika vackert! 

Från det natursköna Funäsdalen, med sina kringliggande dalgångar mot Tänndalen och Ramundberget, utgår vi med flygningar onsdagar och lördagar under sommarmånaderna. Vi flyger er gärna in i fjället där alternativen är många, tur och retur eller vandring tillbaka.

Vi erbjuder flygning även under vinterhalvåret, bland annat heliskiing tillsammans med lokalt förankrade guide och aktivitetsbolag i Funäsdalen och Ramundberget. Läs mer under heliskiing längre ned på sidan.

Sightseeingturer över Funäsdalsfjällen

Prisexemplen nedan avser Airbus H120 (4 passagerare) och är inklusive 6 % moms.

Funäsdalen–Ramundberget–Tänndalen–Funäsdalen6 400 kr
Funäsdalen–Rogenområdet–Funäsdalen6 400 kr
Funäsdalen–Helagsområdet–Funäsdalen9 900 kr

Klicka här för avstånd och prisindikationer

Turernas sträckning kan ändras beroende på väderförhållanden. Information för detta redovisas i anslutning till aktuell tidpunkt för flygningen.

För bokning, mer information eller prisuppgifter för andra destinationer, kontakta oss på:

Telefon 063-510 909 eller
E-post info@stormheli.se

joyevent
anariset

HELIKOPTER TILL JAKT OCH FISKE

Ibland kan det vara krångligt att ta sig ut till fjälls, eller att snabbt komma hem igen. Med helikopter blir det smidigt och lätt. Utrustning för jakt och fiske får plats i helikoptern, och din fyrbenta vän är välkommen att följa med!

Med rymliga helikoptrar transporterar vi er och er packning snabbt och smidigt ut i den Jämtländska och Härjedalska fjällvärlden. Våra piloter har flugit i dessa områden under många år och har god lokalkännedom och stor fjällvana. Vi får lyfta och landa i stort sett vart som helst. Med undantag för några fjällområden är markägarens tillstånd oftast det enda som krävs. Med andra ord bestämmer du helt själv vart du vill att din färd ska börja, vi hämtar dig och tar dig med på en oförglömlig resa. Vi hjälper även till med återtransport vid fällning av större djur.

För frågor, mer information eller bokning,
kontakta oss på:

Telefon 063-510 909 eller
E-post info@stormheli.se

För kontakt med våra samarbetspartners, klicka på respektive bolags logotyp för ytterligare information.

mountain guide
ramundberget1-360x173
sportmaffian-360x90
logga ÅG
areSkiduthyrning
arelogo

HELISKI

Flyg med oss in bland bergstoppar med orörd snö! I små grupper kan ni åka i er egen takt, och er bergsguide hjälper er hitta den bästa snön. Våra piloter har lång erfarenhet av heliskiing och dessutom ett brinnande intresse för skidåkning. 

Tillsammans med lokalt förankrade guider och aktivitetsbolag genomför vi varje år heliski i både Jämtlands och Härjedalens fjällvärld. Mellan mars och maj befinner vi oss med två av våra helikoptrar i Riksgränsen och samarbetar med Mountain Guide Travel.

Bokning sker via våra samarbetspartners, klicka på respektive bolags logotyp för ytterligare information och kontaktuppgifter.

Flygning sker endast under god sikt och dagsljus samt utanför moln och kända isbildningsförhållanden.